Credit rapid online fara adeverinta de venit 2020

Credit rapid online fara adeverinta de venit 2018Unul dintre cele mai frustrante lucruri pe care trebuie să le faci atunci când dorești să aplici pentru un credit este să alergi dintr-un loc în altul pentru a strânge toate hârtiile necesare aprobării împrumutului. Totuși, există o metodă mult mai simplă și rapidă. Este vorba de creditele pe care le poți obține direct prin telefon, sau, mai nou, doar prin completarea unui simplu formular online. Citește în continuare pentru a afla cum poți beneficia de un astfel de credit, fără a avea nevoie de nici un fel de document.

 

Ce este creditul rapid, fără adeverință de venit

Așa cum sugerează și creditul, acesta se oferă fără a fi nevoit să furnizezi o adeverință de venit, sau alte documente care sunt necesare în mod tradițional pentru aprobarea unui împrumut. Mai mult decât atât, întregul proces se face rapid, prin telefon, iar banii sunt virați imediat, direct în contul tău bancar.

Plata ratelor se face la fel de ușor. Ai la dispoziție atât transferul bancar, cât și plata prin intermediul cardului bancar, la fel ca atunci când ai achiziționa ceva online. Nimic mai simplu.

Cum poți obține un credit fără adeverință de venit

După cum spuneam și mai sus, creditul fără adeverință se obține extrem de simplu. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de pe site, cu datele personale cerute acolo, după care să aștepți cât noi facem o verificare simplă. Înainte de a valida creditul dorim doar să verificăm  dacă vă încadrați din punct de vedere al vârstei și al veniturilor obținute. După această scurtă verificare, care poate dura chiar și doar câteva minute, vei primi un răspuns din partea noastră. În cazuri excepționale, poți primi răspunsul după o zi.Cum poți obține un credit fără adeverință de venit

Totodată, în afară de completarea formularului online va trebui să completezi și detaliile referitoare la împrumutul dorit. Este vorba despre suma solicitată și perioada de returnare a împrumutului. În cazul în care ești un client nou, suma pe care o poți împrumuta este între 800 și 3.000 de euro. Dacă te numeri deja printre clienții noștri, și ai mai accesat în trecut credite prin intermediul nostru, vei putea primi și o sumă mai mare de 3.000 de euro.

Pentru creditele contractate de la noi, durata minimă de returnare a împrumutului este de 12 luni iar cea maximă de 36 de luni. Plata se va face în rate lunare egale.

Dacă cererea ta de creditare a fost aprobată, îți vom trimite suma solicitată în cel mai scurt timp. Banii pleacă de la noi imediat și pot ajunge în contul tău în aceeași zi, sau în cel mult 2-3 zile. Totul depinde de banca la care ai deschis contul, ziua și ora solicitării. Dacă, de exemplu ai făcut o solicitare vineri seara și este aprobată, banii vor intra în contul tău abia luni.

Iată cât de simplu poți obține un credit, fără a fi nevoit să alergi după tot felul de documente. Așa că nu mai aștepta și aplică acum la un credit, completând formularul de pe site-ul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *