Biroul de credite rau platnici lista 2020

Biroul de credite rau platnici lista 2020Indiferent de creditul pe care îl căutați, există întotdeauna riscul de respingere a cererii. Renunțarea la împrumut poate fi cauzată de o serie de factori. Din anumite motive, banca crede că nu ești de încredere. Cu toate acestea, aceasta nu este o situație disperată. Aflați ce să faceți dacă banca refuză să vă acorde un credit, un împrumut sau un card de credit.
Refuzul băncii de a acorda un împrumut nu este sfârșitul lumii. Puteți aplica în continuare pentru un împrumut de numerar sau o ipotecă într-o altă bancă. Cu toate acestea, mai întâi trebuie să vă uitați la motivele deciziei de renunțare. Din ce motive băncile refuză cel mai adesea cererile de împrumut? Răspunde!

Cum verifică băncile cererile de împrumut?

Procedurile de verificare a cererilor de credit în bănci din motive de securitate sunt destul de extinse. Instituțiile de credit reduc formalitățile la un nivel minim, cu toate acestea, analiza veridicității continuă, iar decizia trebuie să aștepte puțin. Ce verifică băncile înainte de a emite un împrumut?

Atunci când solicitați un împrumut, fie că este vorba de bani, de ipotecă sau de consolidare, identitatea solicitantului și de corectitudinea completării cererii de împrumut vor fi verificate în primul rând. Solicitarea de primire se va asigura că toate atașamentele necesare sunt atașate la aceasta sub formă de documente diferite, de exemplu, un certificat de venit.

Dacă totul va fi convenit în această etapă, banca va trece la evaluarea bonității solicitantului. Bonitatea nu este altceva decât capacitatea unui debitor potențial de a rambursa datoria într-o anumită perioadă de timp.

Fiecare bancă are propriul algoritm de verificare a creditului, dar factorii de evaluare sunt aceiași pentru toată lumea. Acestea includ:

vârsta,
starea civilă,
educație,
venituri,
forma ocupării forței de muncă,
costurile de întreținere,
alte angajamente.
O importanță considerabilă este și istoricul de credit. Verificarea cererii de credit implică trimiterea de cereri către debitorii de bază. Ce baze sunt verificate depinde de bancă.

Refuzul unui împrumut fără a explica motivele-poate o bancă să facă acest lucru?Refuzul unui împrumut fără a explica motivele-poate o bancă să facă acest lucru?

“Din păcate, banca nu vă poate oferi credit”, “Ne pare rău, dar verificarea sistemului dvs. de rating de credit este negativă “””am o renunțare la analist “” în acest fel, un angajat al băncii vă poate spune că cererea dvs. de credit sau de credit este respinsă.

Nu toată lumea depune o cerere de justificare a refuzului, în ciuda faptului că au tot dreptul la aceasta. Motivul pentru aceasta poate fi ignoranța-probabil că mulți oameni nu știu despre puterile lor. Cu toate acestea, poate că o vor considera lipsită de sens și vor accepta eșecul.

Nu faceți aceeași greșeală și, în caz de refuz al împrumutului, aflați de ce banca v-a considerat nesigură prin depunerea cererii corespunzătoare. Prin lege, în calitate de client al Băncii, sunteți obligat să raportați dorința dvs. de a obține clarificări. Cererea de justificare a refuzului de credit este depusă la aceeași bancă care a respins-o.

Până de curând, banca nu a fost obligată să vă spună de ce a respins cererea dvs. de împrumut. Numai după ce aplicați pentru un împrumut, acesta va fi analizat cu atenție. Apoi, puteți găsi că cauza este prozaică-de exemplu, a apărut o eroare de sistem. Obținerea rapidă vă va aduce mai aproape de obținerea unui împrumut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *